Regler och vilkor

Köpvillkor:

Beställning
För det fall beställaren är under 18 år så måste målsmans tillstånd inhämtas före köpet genomförs.
Beställning som görs i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt
som medför att Lundens Kitchenware lider ekonomisk skada, polisanmäls.
Lundens Kitchenware friskriver sig för tryckfel, samt fel i specifikation, på samtliga i sortiment förekommande produkter och tjänster.
All bildinformation skall ses som illustration och kan ej heller garanteras återge exakt utseende och beskaffenhet.

Betalningsvillkor
Betalning av varor kan ske via Paypal direkt vid beställning. 

Leveranstid
Normal leveranstid är 3-5 dagar beroende på var i landet man bor. Vissa avvikelser kan förekomma. Vi kan inte bli ansvarig att leverera en produkt som är slutsåld eller utgången ur sortimentet. Skulle en produkt inte gå att leverera så meddelar vi det via E-post.

Leveranssätt
Alla produkter levereras från vårt eget lager via DHL.  SMS- meddelande kommer så fort paketet nått närliggande ombud

Fraktkostnader
Fraktkostnader är 49:-

Öppet Köp
Till privatkonsument har vi alltid 14 dagars öppet köp/returrätt! Produkterna måste returneras i originalförpackning och får ej vara skadade. Vill konsument utnyttja sin ångerrätt skall denna kontakta Lundens Kitchenware för erhållande av ett returnummer. Kvitto eller kopia på faktura, orderbekräftelse måste alltid medsändas. Kunden betalar alltid returfrakten. Returer som skickas mot efterkrav/postförskott löses ej ut. För att köpet ska hävas måste varan vara oss tillhanda inom dessa 14 dagar.

Reklamation
Lundens Kitchenware tillämpar konsumentköplagen vid alla fall av reklamationer. Synliga fel ska anmälas direkt till chauffören eller till ombudet. Lös i sådana fall inte ut paketet. Dolda fel måste anmälas till oss inom 3 arbetsdagar efter leverans.

Ej uthämtat paket debiteras med 200:- till kunden. Detta för att täcka de fraktkostnader och andra utgifter som uppkommit i samband med köpet.

Garanti
Vi har om inget annat anges 24 mån garanti mot material- eller fabrikationsfel på våra produkter. För att garantin ska gälla så måste produkterna ha hanterats på normalt sätt och inte utsatts för påfrestningar utöver det vanliga. Vid slarv eller felaktig hantering så gäller inga garantier. Faktura eller orderbekräftelse gäller som garantisedel.
Vid samtliga fall då en vara returneras till Lundens Kitchenware skall kunden kontakta oss innan via mail eller telefon. Defekta produkter som returneras till Lundens Kitchenware bör behandlas som om de vore felfria. Det är vid alla typer av returer ytterst viktigt att produkten förpackas på ett sådant sätt att den ej riskerar att skadas. För privatkonsument gäller konsumentköplagen, vilket innebär att kunden har rätt att få frakten betald vid ett giltigt returärende. I de fall returärendet ej är giltigt och kund har fått fraktkostnaden tillsänd sig, debiteras fraktkostnad tur och retur. I de fall returanledningen är reklamation och fel ej kan påvisas utgår en avgift om 200:-+ moms + frakt tur och retur samt hanteringskostnad för ärendet. Försändelser som saknar returnummer återsänds till kunden och fraktkostnaden debiteras. Lundens Kitchenware förbehåller sig rätten att ersätta defekt vara med likvärdig i de fall identisk vara ej finns tillgänglig.

Säkerhet
Vi kommer under inga omständigheter att lämna ut några personuppgifter. Det gäller även E-postadresser ni lämnar till oss. Vi följer alla regler enligt GDPR.

Ägandesrättförbehåll
Alla varor förblir Lundens Kitchenware egendom tills dess full betalning erlagts.

Reservation
Lundens Kitchenware förbehåller sig rätten till ändring av all information. Vid eventuell slutförsäljning till uppgivet pris eller p.g.a att ett försäljningsobjekt
utgått, har Lundens Kitchenware rätt att häva köpet och återbetala eventuella inbetalda belopp. Lundens Kitchenware skall också meddela kunden om ersättningsprodukt eller likvärdigt
försäljningsobjekt finns tillgängligt.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Birgitta | Svar 31.12.2014 14.14

Jag har försökt beställa från er sida, och skulle vilja betala via faktura, men det enda betalningsalternativet är Paypayl. Vad kan jag göra?

Lundens Kitchenware 31.12.2014 14.30

Hej Birgitta! Skickat dig svar på din e-mailadress!

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

31.01 | 17:43

Vill meddela dig att vi fått in det runda kryddstället men en något mindre modell med 12 burkar. Den större modellen var tillfälligt slut hos leverantören.

...
14.01 | 21:21

Ja Therese det kommer in om ett par veckor. Lägger ut det så fort vi har det på lagret igen.
MVH Anders Lund

...
14.01 | 21:17

hej, vet ni om ni kommer få in det runda kryddstället igen?

...
22.02 | 21:07

Hej Nataly. Välkommen att ringa vår kundtjänst på tel 0708761294 så hjälper vi dig.

...
Du gillar den här sidan